Politica de confidentialitate

Dorim sa Va informăm ca datele personale , numele si prenumele , adresa , seria si numarul documentului de identitate , CNP , se afla in baza noastra de date pentru ca a fost obtinuta în urma unei colaborări anterioare – eliberarea de facturi catre D-voastra.

Pe data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protecţia persoanelor fizice in ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (in continuare "GDPR") va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin GDPR se creaza un cadru legislativ unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene.

Datele personale pe care noi le prelucrăm sunt datele de identificare, pe care le colectăm direct de la d-voastra, respectiv: numele si prenumele , adresa de domiciliu sau resedinta, numarul documentului de identitate , CNP .Datele Dvs. personale nu vor fi divulgate tertilor si nu sunt transmisibile nimanui , servind doar la evidentierea relatiei comerciale dintre noi, urrmarind sa reducem datele pe care le prelucram la cele absolut necesare .

CUM PRELUCRĂM DATELE TALE PERSONALE?

Prelucrăm datele personale doar pentru scopuri legale,legate exclusiv de furnizarea de produse si servicii specifice activitatii noastre sau pentru a Va oferi asistenta cu privire la folosirea acestora, pentru imbunătățirea și dezvoltarea produselor și serviciilor pe care Vi le oferim, pentru a preveni și combate fraudele sau activitățile de spălare a banilor, etc. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna pe executarea serviciilor de transport , pe nevoia de a respecta o obligatie legala-eliberarea de facturi si documente de incasare, pe interesul nostru legitim sau un interes public major sau, după caz, pe consimtamantul Dvs.,daca V-ati manifestat optiunea în acest sens.

CUM PUTETI ADMINISTRA ACORDURILE EXPRIMATE?

Trebuie sa stiti că puteti să verificati si sa solicitati modificarea oricand a acordurilor existente apeland la adresa de mail: nirajprodcom17@yahoo.ro.

CÂT TIMP PRELUCRĂM DATELE PERSONALE?

Datele personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre legate de executarea de servicii de transport persoane si, după finalizarea acesteia, pe o perioada impusă de prevederile legale aplicabile în domeniu, inclusiv, dar fără limitare, fiind arhivate.

Beneficiati de dreptul de acces, interventie, rectificare si portare cu privire la datele pe care ni le furnizati, putand să limitati prelucrarea realizată de noi și chiar să solicitati stergerea datelor, in conditiile stabilite de lege.

Vă rugăm să ne aduceti la cunostinta solicitările dumneavoastră, în orice modalitate care sa Va asigure cu privire la protectia datelor dvs. personalei. Va vom raspunde neintarziat. Dacă sunteti nemulțumit,aveți posibilitatea sa va adresati ANSPDCP.

Aceste drepturi le puteti exercita prin simpla transmitere a unei solicitări la sediul nostru din Targu Mures Str.Sinaia nr.3 C 21/1 sau prin E-mail : nirajprodcom17@yahoo.ro

De asemenea, ne puteti suna oricând și cere mai multe detalii la numărul de contact 0732.530.515